Monday, April 14, 2008

44,10 på 11K

Tänkte dra ett hårt och snabbt milpass idag som avslutning och som ett sista formbesked inför kommande måndag som är tävlingsdagen i Boston.

Nu blev det inte så, det blev ett hårt och orytmiskt och rätt långsamt 11K pass på tiden 44,10.
Kanske bör det tilläggas att jag hade ont i magen under passet samt att jag var för varmt klädd, plus att jag körde ett pass bålstyrka igår som kändes, plus att jag är snorig och snoret är typ gulgrönt. Så jag är kanske inte helt hundra. Men det kommer jag nog inte heller bli om jag känner migsjälv rätt. Mina bihålor fuckar med mig rätt länge när de väl börjar. Okej, 44.10 ger en fart på milen på strax över 40 om jag inte räknar helt galet.

Sub3 är fortfarande mitt mål med Boston, men jag drömmer fortfarande om att slå mitt persinliga rekord, måste bara hitta rytmen först.

9 comments:

Puma said...

vad är ditt pers på maran då? och på milen?

Dunceor said...

Skönt att höra folk som säger "ett långsamt 11k på 44 min". Får du bara vara frisk till Boston så tror jag nog att det går vägen med sub3 i alla fall, ditt PB är nog i fara =)

Karin said...

Riktigt bra pass, särskilt med tanke på sura bihålor och värkande mage! Jag håller alla tummar för dig i Boston och tror absolut att din dröm kan bli verklighet. Om bara hälsan och rytmen är i samklang.
(har du för övrigt provat att skölja bihålorna med fysiologisk koksaltlösning? obehagligt men effektivt)

Anonymous said...

Allt kommer att hamna på plats lagom till Boston... Det är jag säker på. Du är allas vår hjälte...

Anonymous said...

det låter som det borde gå vägen med sub 3 tycker jag. tänk positivt och klaga inte på allt möjligt så går det säkert bra.

Nix said...

Även om det inte går precis som du vill - glöm inte att njuta!

Hur många har ens chansen att springa lite halvtaskigt i Boston?

Henrik said...

"rätt långsamt 11k pass på tiden 44.10"

Perspektiv, perspektiv.
Du sätter ribban

Jag, Runners high said...

Puma; jag vet inte mitt pers på milen. Men inte så bra.

Maran typ 2.56 50.

Annonym; jag ska sluta klaga, eller va fan, jag klagar inte. Jag konstaterar att jag inte är i form just nu. Saknar rytm.

Men det kanske kommer.

Nix: Jag håller med dig. Inte lika säker att det är så jag funkar dock.

Men vi får se. Verkar ju mer som att man liksom inte har något val.

MarathonMia said...

Hey! Du har inte brutit benet och du kan kuta 11k på 44 minuter...vi följer med spänning de sista dagarna fram till Boston och håller tummarna så hårt att knogarna vitnar för att rytmen ska infinna sig och snoret bli genomskinligt!