Thursday, March 20, 2008

Bara ett litet sting av ångest

Lyckades inte somna igår trots att jag var trött redan vid åtta. Hade ett kort och laddat möte med L på kvällen som gjorde att jag absolut inte kunde sova, såg istället en film och somnade typ vid tre.

Okej, det var absolut inte detta jag skulle skriva om. Jag skulle skriva att jag helt enkelt inte orkade gå upp för att springa imorse, det fick bli mother Znosse eller hur fan det nu stavas. Jag är en missbrukare av den knappen.

Hade faktiskt tänkt mig ett 23K pass nu på dagen och ett 11K på morgonen, men blev nu alltså av med 11K passet. Just nu ger detta mig bara en öliten sting av ångest eftersom det fortfarande är så vackert ute så eftermiddagens 23K kommer bli ren njutning.

Idag ska Edsviken och Brunnsviken få se en blixt fara förbi. Ska bara glida upp till 96:an för frisering i slow mo och sitta och jobba lite först.

2 comments:

Karin said...

Ska man inte tänka på den viktiga vilan ibland också?! ;) För övrigt ska det bli spännande att följa dina äventyr i Boston, är en hängiven läsare av din blogg.

MarathonMia said...

Eftersom du är så himla snabb springer du ikapp dina missade 11k en annan morgon. Du är väl tillbaka innan kaffebryggarn hunnit brygga klart :-) dessutom försvinner ditt huvudbry säkert i kapp med dina 23k! Tummen upp för sovmorgon.