Monday, March 10, 2008

Det finns bara en

Jag skiter i er och vad ni vill läsa här i min blogg, detta är förra årets mäktigaste spelare. Jag är mycket stolt över honom.

12 comments:

Nix said...

Jag ogillar honom ännu mera idag än tidigare.
Vad är nästa steg? Att fanskapet sänker Arsenal i engelska ligan. Han är verkligen en nemesis för de lag jag följer lite extra...

MÅSTE han vara duktig som fan, och dessutom vara en gentleman på plan... Det blir så svårt att inte beundra honom då ;)

Jag håller med, för övrigt. En av allsvenskans bästa förra året.
Ni vill inte köpa Dulle förresten?

Jag bävar för den AIK-tatuerade keepern ni fått i år. Bajen med en målis som inte kastar in bollar (läs lekström/hellström) kan bli farliga. Oroligt farliga...

Karin said...

Din blogg, du bestämmer! ;-)

Jag, Allan said...

Ja ja, nu ska vi inte dra på fö rhöga växlar. Bajen ser bra ut iår, det ska erkännas, men det gör ju båda Stockholmsklubbarna och de från norr med för den delen.

Och Eguren måste ju ha varit en av allsvenskans bästa spelare, att göra så bra ifrån sig i spanska ligatreans klubb är inte direkt kattskit.

Anonymous said...

Hmmmm.... det er merkelig at han var en slik fiasko da han spilte for mitt lag, Rosenborg. Men det er jo oppmuntrende å tenke på at mye kan snu seg her i livet...

Alessi said...

Eguren var grym igår! Håller med!

Jag, Allan said...

Eguren var väl helt enkelt inte acklimatiserad under sin tid i Rosenborg. Uppenbarligen var han ju en på pappret bra värvning redan när han kom dit.

Dunceor said...

Och HIF gick och förlora mot Rosenborg häromdagen, kassss.
Vi får hoppas att HIF visar sig lyckas lite bättre i år och inte strula så jävla mycket med tränarbyte. Jag vill ha utdelning för mitt säsongskort.

Jag, Allan said...

Dunceor: Nu råkar du vara på min blogg, och här brukar vi, för att inte det ska råda några oklarheter bara använda oss av ett HIF. Jag har inget ont att säga om ditt lag, men just HIF har jag svår tatt ge dig. Däremot trorag Razak blir årets bhålning i år.

Lycka till!

Anonymous said...

Visserligen är det synnerligen ofint att klampa in och p---a i någon annans sovrum, men Dunceor har helt rätt... tämligen grundläggande allsvenska fakta att HIF är från Sundets pärla.

/Vito

Dunceor said...

Precis, man kör HIF om Helsingborg då de andra klubbarna brukar inte refereras till det även om det finns fler som blir HIF.
Det gick ju fram vad jag mena så jag får väl börja säga Helsingborg så att det inte råder någon förvirring.
Annars tack!

Allan jag ska springa en runda på Boston Marathon slinga nu i veckan så kan du få en liten rapport =)

Jag, Allan said...

KAlla er vad ni vill, jag har all respektr fö rer. MEn i mitt hjärta finsn bara plats för ett Hif.

Väntar med spänning på rapport från Boston.

Nix said...

Jag fattar inte varför det skånska HeIF skulle vara det man menar när man säger HIF??? Varför detta tolkningsföreträde? Vad skulle då det stockholmska HIF heta?

Vilka är äldst, vilka har flest allsvenska säsonger? Det om något borde väl ge viss förtur.

Och hur hamnade jag i att försvara brajjen. Det är Stesoliden som talar även idag ;)