Monday, May 5, 2008

44.20

Idag har jag sprungit 10K precis i Hagaparken. Jag vet det eftersom jag nu har en Garmin 405 som mäter upp detta åt mig. Det löjliga är att jag trodde att sträckan skulle vara just en mil lång och jag diffade den på typ hundra meter, det ska bli spännande att börja springa med min Garmin i Stockholm så att man får se hur långa mina banor faktiskt är.

Okej, jag har haft semester i två veckor och känner mig inte vältränad, det är ett slags understatement. Jag har släppt alla tankar på att göra en bra tid i Sthlm och kommer bara springa igenom loppet.

Om ni inte tror mig när jag säger att jag är ur form så kan jag medela att dagens 10K tog 44.20 att plåga sig igenom.

Jag har gett upp planerna på en bra tid i Stockholm och citerar en stor tänkare The only way is up baby på så sätt finns mina tankar redan på sommarens träning och på höstens stora mål Berlin .

11 comments:

Masse said...

44:20 skulle innebära personligt rekord med 40 sekunder för mig... :-)

Kul att se dig igång igen...

Karin said...
This comment has been removed by the author.
Karin said...

Kan det inte vara så att kroppen behöver en "kom-igång"-runda och att det var segt för att du rensade ur alla kolhydrater från USA-touren? 44:20 är snabbt, iallafall i mina ögon.

För övrigt övertygad om att din form kommer att gå spikrakt uppåt. Berlin, jag blir lite avis. Det är alltid underbart där.

Jag, Runners high said...

Men hän med då Karin!
Vi kommer bli ett stort gäng. Min bror och jag kommer bägge göra allt för att PB:a och du vet precis som vi att det är i Berlin man gör det.

Nix said...

Berlin...
Vad skulle du uppskatta totalkostnaden till - resa och boende?

Klart att du behövde rensa systemet. Men jag tror ändå att du gör rätt om du inte satsar fullt i Stockholm. Nöj dig med pers för DEN maran - inte pers totalt sett.

Någon verkar gilla sin Garmin ;) Det är tur att jag gillar dig, för annars hade jag väntat i Hagaparken på dig för att sno den ;)

Men ska man mäta sin löpning? Försvinner inte glädjen då 8)

Jag, Runners high said...

Om man bokar nu blir inte Berlin så dyrt. Fan Nix, om du följer med ska då få en stor blöt kyss av mig. Eller rättare sagt, du får möjlighet att välja huruvida du ska få en blöt kyss.

Finns ju billigt flyg nu till Berlin, och boende i dubbelrum eller ännu bättre, rum för fyra kostar inte mycket.

MarathonMia said...

Vi har bokat tokbillig resa för hela familjen till Berlin 25-28 september, 2100 för 4 personer, i det priset ingår 2 väskor för 254:-/st...). Detta med Ryan Air (vilket i sig är en upplevelse). Kan man få plats med allt i handbagage (10kg) och checka in online är ditresan gratis...

Kom igen och boka!

Nix said...

Det får bli nästa år.
Årets BM krockar med såväl LL som ÅM.
Och LL har jag redan pröjsat.

Karin said...

Åh, jag är grymt sugen på att följa med ju! Får räkna över det hela, jag ska till N.Y och springa marathon i novemer. Det blir en ekonomisk fråga... men semesterdagar har jag iallafall! Fixar man två marathon inom loppet av en månad?

kenth said...

kul att många ska till berlin. jag är också anmäld till berlin men vi har inte fixat resan än. och visst siktar man på pers om nu banan är lättare än i sthlm som många säger.

Jag, Runners high said...

Det är den verkligen förutsatt att man tycker helt plan mark utan tvära svängar på ren mjuk asfalt är lätt, jag har svårt att tänka mig något enklare.