Monday, May 12, 2008

Man ska fan inte ge upp

Såg mitt lag spela ikväll, en man utvisad och noll ett underläge efter första halvlek. Ett ett efter typ 65 minuter och sedan proppen ur rent mentalt i typ minut 93 när D gjorde två ett. Man ska fan inte ge upp. Eftersom jag lyssnar på er som skriver i min blogg så lydde jag snällt Benet idag och drog ner till GIH för att köra mitt livs första löppass i vatten.


Jag hyrde en flytväst eller vad det nu kan heta och körde lågintesiva intervaller. Det var faktiskt ett ganska skönt pass måste jag säga. Ingen smärta och det tog på musklerna att springa i vatten i en timme. Vad gäller flåset tog det dock i det närmsta ingenting. Detta är trist eftersom jag gärna tränar lite flås också. Imorgon blir det av denna anledning intervaller om 25 meter med en kort vila emellan. Känslan av att göra en intervall, köra allt man kan, ha fem meter kvar och typ inte komma fram förens efter typ tio sekunder är ganska speciell. Man känner sig helt dum i huvudet när man ligger där i det nedpissade vattnet omgiven av flytande kroppsbehåring och typ låtsas springa. Men det var som sagt värt det.

När jag låg där i vattnet och förnedrades kom Brodway gående längs poolkanten. Han gymmar på GIH. Eftersom det inte tog så hårt på flåset pratade vi en stund, jag kände mig om möjligt ännu mer korkad. Sprang runt där i ultrarapid och småpratde lite med en kompis.

Det sämsta med flytvästen var för övrigt remmen man skulle dra mellan benen, den liksom skavde in mellan mina skinkor och jag kände mig som de manliga stripporna jag såg i Hamburg i helgen. västen fick mig med andra ord att känna mig som om jag bar stringkalsonger. Men jag tror att jag helt enkelt ska testa att inte använda remmen imorgon och se om jag flyter bra ändå.

Okej, mer, jag har ikväll köpt min flygbiljett till Berlin den 26 september. Mot bättre vetande valde jag kukarna som flyger från Skavsta. Jag flög med dem senast i helgen och sa då precis som vanligt att det är värt den där extra tusingen att slippa skiten. Ändå tog jag dem. Deras pris såg ju så oemoståndigt lågt ut. 536 kronor tur och retur, utresa 26 september hemresa 29 september. Det är billigt för en löpupplevelse som måste vara bland det vackraste man kan vara med om, och en av de bästa löpmässorna som finns vågar jag påstå utan att ha varit på så värst många.

Jag kräver i det närmsta att ni åker med. Ekonomiskt är det ingenting att bråka om, inte löpmässigt heller egentligen.

Vi ses i Berlin älskade dårar!

17 comments:

Mot sub3 said...

Ja, det handlar inte ens om en tusing. Jag flyger med SAS från Arlanda tor och får lägga till 740 kr på ditt pris.

Springer för tredje året i rad och målet är som alltid sub3 ;-)

/Micke

Mot sub3 said...

Lycka tll förresten!

/Micke

Karin said...

Klart man är med. Berlin ska bli underbart, även om det blir flyg från Skavsta med Ryan :-)

Anonymous said...

Utnämner dig härmed till liknelsernas mästare! Om jag hädanefter ser en strippa (händer sannerligen inte ofta)kommer jag omedelbart att tänka på flytvästar. *Skrattar så jag kiknar*

Benet said...

Ja, helsköna liknelser. Och en intressant recension av vattenlöpning. Det bästa är ju att det verkligen är löpmusklerna som får jobba när man ligger där och känner sig dum i huvet... :-)

Det uteblivna flåset borde väl kunna kompenseras av en rejäl cykeltur, gärna uppför nån brant jävla backe ett par gånger. Du lyckades ju hitta en bra backe på Söder till Karin & co för några dagar sedan. Ge dig på den på cykel så blir det nog flåsa av. Eller Hammarbybacken? Skulle man kanske kunna cykla uppför (och nerför...) den?

Dunceor said...

Det var en tjej som var och körde så flytväst sist jag var och simma också. Det ser rätt schysst ut men jag känner mig lite dum så jag har inte vågat fråga efter en på gymmet. Jag är rätt säker på att de har gratis att låna. Egentligen borde man shoppa en själv och sen köra massa i sommar i havet.

Masse said...

jag vill också... Åka till Berlin vill säga... Men jag kommer slita på Lidingö istället... Jä*la skit!

kenth said...

är anmäld till berlin för första gången. ska bara fixa resan o sånt också. hmm, tänk att berlin verkar vara så bra. och sub 3? självklart! :-)

Karin said...

Masse, jag springer åt dig med ;-) Så får du springa på Lidingö åt mig...

Masse said...

men jag gillar ju inte ens lidingöloppet... Det är skitjobbigt...

Jag, Runners high said...

Ja, och Berlin är som att ligga med en paraplydrink och softa! VAd gör ni ute på den där konstiga ön?

Berlin Calling!

MarathonMia said...

Vi ska ju köra personbästa i Berlin! Det kommer bli en grym efterfest!

Dunceor said...

För Karin borde det vara First We Take Berlin And Then We Take Manhattan (vänd på det).

Karin said...

Klart det blir så, Dunceor! :-)

Karin said...

Och sen blir det Boston också...

MarathonMia said...

ja, ack se de unga och oförstörda...

Fredrika said...

Berlin!? Åh nej... nu har det satt sig ett frö på min hjärna igen...