Wednesday, May 7, 2008

Min rymddräkt, förtydligande

Alltså rymddräkten var inte mitt försök att bli en funrunner. Jag tog den eftersom jag då kunde ha en heldräkt på mig fram till 30 sek innan startskottet och då kunde slänga den. På detta sätt höll jag mig varm.

Nu ska fan Bajen krossa, annars ska jag personligen gå ner till Årsta och hålla ett fyspass med grabbarna som de sent ska glömma.

8 comments:

Karin said...

Well, med 85 min spelade så verkar Bajens grabbar rädda för ett fyspass med dig.
Och jag tycker att dräkten verkade synnerligen smart. Klart att föredra framför att traska runt i en svart sopsäck för att hålla värmen...

Jag, Runners high said...

Du borde ju kunna fixa såna dräkter från dit jobb väl?

Karin said...

Måste undersöka möjligheterna snarast :-) Tanken har aldrig slagit mig att man kan använda de där dräkterna till "hålla-värmen-inför-tävling"-plagg. Hur kom du på det?

Anonymous said...

Och så omtänksamt sen... Förhoppningsvis togs den om hand av ngn olyckligt lottad som behöver värma sig en kylig natt under Bostons broar.

Vaknade på ett märkligt barmhärtigt humör denna morgon...

MarathonMia said...

Fantastiska tanke! Vi fixar några stickers med IF Linnéa och sätter på rygg och bröst, så har vi sånna på oss i Berlin hela gänget!

Magda Gad said...

Mia, en genialisk idé. Ni kommer få kultstatus innan loppet ens börjat.

Allan: När kommer Boston del 2?

Jag, Runners high said...

Jag har lite jobb att tänka på men kanske hinner jag skriva ikväll samtidigt som jag befinner mig på en Cochleakonferens. Googla det inte ens, ni kommer typ inte fatta ändå.

Karin said...

Cochleakonferens?! Som i cochleaimplantat och liknande? Coolt. Ser fram emot fortsättningen på Bostonäventyret!