Wednesday, May 28, 2008

Status

Okej, jag vet inte vad ni andra håller på med, men jag sitter fan här på jobbet och typ tänker bara på lördagens lopp. Har mkt mkt att göra här, men det går sådär. Jag skriver här med en vag förhopning at det ska hjälpa mig koncentrera mig på det jag liksom har betalt för att göra sen.

Igår: Intervaller på Zinken, med en jävla massa msärta i benet. Detta kan inte skyllas på tejpen, den måste jag säga avlastar bra. Utan det ska skyllas på passet jag begick i söndags samt att kjafg igår sprang med ett par lätta träningsskor.

Imorse cyklade jag en halvtimme på gymmet, sen åt jag ne hästladdning musli på jobbet. Nu är det inte mycket kvar att göra inför maran.
Jag kan konstatera att intervallerna igår var en katastrof, men vad ska man begära efter sex veckor utan intervallträning.

Nu ska jag slappna av, relaxa, äta mat, tänka positive, tejpa ben, raka ben, smörja med vaselin, hämta tröjor helt enkelt göra en massa softa grejer.

På lördag ska jag softa, springa och sen softa lite till.

Sen ska jag softa lite och springa samtidigt ända fram till september.

Benet värker, men jag är konstigt nog bra jävla nöjd ändå.

7 comments:

MarathonMia said...

Vad vi håller på med 3 dagar innan maran? Surfar runt och kollar hur vädret ska bli på lördag femtielva gånger. Undrar varför man konstant är mätt, när det egentligen borde ätas hela tiden... undrar varför budgetrapporten ska vara inne före 17 idag...

P.S Ditt löpsteg i går var inte lika illa som sista gången vi såg dig in action. Mer hästsalva kanske?

Henrik said...

Det här med Vaselin har jag inte förstått. När ska man smörja in sig med Vaselin?

Jag brukar köra idomin lite här och var innan lopp, men jag får bilden av att alla Maratokstollar går till en helkroppsmassör/massös och ber dem gnida in Vaselin överallt. Över. Allt.

Masse said...

Softa och äta, kan man vänja sig vid... Störtskönt liv...

Benet said...

Skönt att tejpen funkar. Hoppas smärtan lägger sig en del tills på lördag.... Softa på så länge. Låter som en riktigt god idé!

Karin said...

Jag vill också bara softa och vara, tänka marathon och fokusera. Förstår inte hur man ska överleva morgondagen på jobbet...
Det såg lite ont ut på intervallerna igår, men jag tycker fortfarande att du ser otroligt stark ut.

Grindange said...

Hoppas att smärtan i benet blir bättre så att du kan genomföra loppet! Lycka till!

Helena said...

Men Allan! Vi sa ju att det såg fint ut! Jag håller med Karin, du ser otroligt stark ut grabben;-D Lycka till på lördag, jag ska heja som bara f--n!