Wednesday, May 28, 2008

Grabben

Idag hamnade jag som bilen längst fram i ett bilstopp som varade en halvtimme. En polis kom fram och sa att han hade fått order om att inte tillåta oss att köra igenom korsningen jag just var på väg in i.

Polisen sa att vi skulle få köra efter tio minuter men det blev en halvtimma.
Efter typ 20 minuter gick jag ut för att fråga när han trodde vi skulle få åka, jag klev ur min bil, och klev fram till farbror blå, men innan jag ens han öppna munnen sa farbrorn - Hörru grabben, jag fattar att det är tungt att stå där. Men jag kan inget göra, jag har mina order.

Okej sa jag och satte mig i bilen igen, jag var nu mycket lycklig, jag var en grabb för honom. Han såg mig som en grabb. En liten hormonstinn grabb. Jag blev så glad och svävar fortfarande runt på små grabbmoln. Jag ska springa marathon på lördag, men går det dåligt så är det okej, jag är ju bara en grabb liksom, har framtiden för mig.

6 comments:

Fredrika said...

Hahahahaha! Påminner mig om i höstas, det där konstiga loppet "Urban Night Run" som dök upp från ingenstans. I Gamla Stan var det någon som ropade efter mig "Heja flickan!!"

Annat är det med kidsen i Tanto, sist kallade de mig för Mormor och skanderade att jag skulle öka takten.

Butlern said...

Sug i dig! Snart är den tid över då du behöver visa legitimation på systemet. Å andra sidan dröjer det innan de frågar om du är pensionär, när du köper SL-biljett.

Jumper berättar dock, att han brukar bli tilltalad "Tjena grabben" av en kollega i motionsspåret. Eftersom den andre är ett år äldre och sprungit ett antal maraton på neråt tre timmar, tolkar jumper det som en faderlig hälsning. Barn brukar annars förundras över att en sån gamling som jumper kan springa. Förmodligen har de andra erfarenheter av 60-åringar.

MarathonMia said...

SUPERAVIS! När jag var 20 år var det en morsa som sa till sin lilla 1-åriga knodd. "Lämna tillbaka bollen till tanten". Själv var hon minst 35.

Lyckliga du som får vara grabb!

Masse said...

Men Allan! Du ser ju inte ut som mer än 20...

Benet said...

...trots rejält håriga vader ;-)

Jag, Runners high said...

Jag ser ut som en grabb med partiellt rakade vader!

Masse, sluta, jag känner min askavanker. Men försöker klä mig poå et tsätt som döljer min begynnande ålder så att säga.