Tuesday, August 12, 2008

Berlin sub 4

Berlin sub4; det är mitt mål med mitt nästa marathon. Ett viktigare mål med loppet är att inte springa Berlin sub 3.45. Jag vill inte springa snabbt, jag vill springa långsamt. Eller nej jag vill springa snabbt, men jag vill inte riskera min hälsa och kommer av denna anledning inte sätta igång och tokträna nu, nej det blir en långsam upptrapning. Sen ska jag fortsätta springa långsamt ett tag, sen får vi se om det blir mer fart senare, just nu är det en seger om jag kan komma tillbaka till ett vanligt löparliv igen.

6 comments:

Anonymous said...

Blir det "trippa-på-tå-med-minimalt-frånskjut-från-höften"-löpsteget, eller blir det "promenadsteg-med-uttalad-hälrullning-och-marschknän"-löpsteget?

Jag skulle personligen prova den förra, men risken är att vaderna viker sig. Problemet med den senare är väl att din stressfraktur frestas på.

En 60/40-split kanske är en bra tanke?

Sten Berg said...

Jag har tänkt på det där. Jag vet faktiskt inte exakt hur jag ska göra. Just nu är det bara löpband i uppförslut just nu varför jag naturligt upplever att jag hamnar mer på tå av någon anledning.

Magda Gad said...

Imponerande beslut. Jag har fan svårare att bromsa än att ge fullt, men det får man ju betala för i längden...

Anonymous said...

Det är väl precis det som kommer att vara bekymret. Bromsandet. Nerför backarna. Lycka då att Berlin väl är en av dom flackaste banorna man kan hitta. Kör hårt!

Förresten, springer du kanske i dina Newtons då? Du hade väl så'na?

Apropå något helt annat. Coolt namn: Magda Gad. Det blir liksom "Mad Aggda" om man kastar runt bokstäverna. Anagram kallas det, och säger ofta en del om folk. Kan man verkligen heta så?

Fast... Tjejen ser ju snäll ut.

Puss och kram!

MarathonMia said...

...då kutar jag det snabbaste jag kan och tar rygg på dig Allan.

Karin said...

Hur länge till ska du rehabilitera dig på löpband? Eller rättare sagt; när "får " du börja träningsspringa på platten igen? Med tanke på att Berlin Marathon är platt som en pannkaka... Håller tummarna för dig hur som haver!