Monday, October 13, 2008

Framtiden

Alltså, jag skriver ganska sällan här numera. Kan egentligen inte förklara varför, eller jo jag kan det, jag har inte haft regelbundenhet i min löpning på över 4 månader, eller nej, över sex månader rentav. Och om jag inte kan skriva om saker som anknyter till min löpning har jag liksom lämnat denna bloggs kärnverksamhet, och det vill jag inte.

Så om vi ska prata lite löpning för ett ögonblick nu då då. Jag tänker denna vecka ta min första löparvecka på mycket mycket länge.

Av denna anledning, och för att pressa mig själv en smula lägger jag härmed upp veckans träning för allmänt beskådande.

Håll i er för nu rafflar det till sig:

Måndag: 11K Mjukstart
Tisdag: 11K Medelhårt
Onsdag: Styrkepass
Torsdag: 13K medelhårt
Fredag: 11K mjuk löpning
Lördag: Vila
Söndag Vila

Jag går ut med en +40K vecka, kanske egentligen lite mkt men med tanke på hur pigga mina ben var efter Berlin marathon så tror jag inte detta ska vara några större problem. Dessutom ska jag försöka hålla tempot nere. Vi får se om detta lyckas, och om jag verkligen genomför dessa pass.

Ska vidare försöka fatta vad som ska bli mina kommande och närmast förestående lopp och utmaningar som löpare.

6 comments:

Magda Gad said...

Kul att du skriver, det är alltid roligt att läsa dig, så vi får väl nöja oss med att skrapa ihop de smulor du får ihop :-)

MarathonMia said...

Du får helt enkelt skaffa dig en personlig snigel = En PS.

gullfot said...

Det känns lite fel att komma med någon klämkäck kommentar här. Det är fan inte så lätt och självklart alla gånger. Vet du, ibland läser jag dina gamla bloggar och då spricker jag nästan av löparen i mig som bara växer och växer under läsningens gång. Det vore ohyggligt intressant att höra hur du idag ställer dig till dina ten laws of running, till exempel. Kanske en avspark till det nya löparlivet. Jag hoppas det klarnar när målen börjar utkristalliseras. Innan dess kanske det blir lite limbo. Hm.

Helena said...

Härligt att läsa lite från dig igen Allan :D Hoppas du coachar oss i fortsättningen också, vi behöver nån som står och skriker åt oss på Västerbron!

Anonymous said...

Men nog måste det väl bli Stockholmsmaran!?

Kör hårt! :)

BoelMaria said...

Jag har ju upptäckt din blogg ganska sent, men gillar den och hoppas på fler inlägg framöver!