Thursday, April 3, 2008

Kvällens intervaller

Ikväll har jag sprungit fyrahundringar på Stadion, det var vidrigt och jag betvivlar faktiskt nyttan med distansen. Det gick inte bra även om mina fyrahundringar låg i ett spann mellan 1.08 till 1.18.
Det var mycket mycket tungt ikväll, kanske för att jag tog en lång powernap innan och kände mig typ yrvaken under hela passet.
Jag klarade rent ut sagt inte av att göra tio fyrahundringar ikväll utan stannade på åtta. Otroligt störigt men jag kan leva med det.

Det roligaste som hände ikväll var att det kändes som att jag var precis mitt i en inspelning av någon form av supercool reklamfilm. under fyrahundring nummer fem tändes plötsligt ena långsidans alla spots precis när jag kom in på just den sidan, det var en helt enorm känsla, som att jag liksom med min energi tände upp Stadion, efter detta tändes den stora ljustavlan på kortsidan. Det var någon form av psykedeliskt, futuristiskt bildspel som kördes på tavlan, efter detta tändes andra långsidan. Kändes lite som att gud och jag var i fas ikväll i allt utom just löpningen då.

4 comments:

Nix said...

Shit vad läckert!
Grymt avundsjuk på det.

Sten Berg said...

Det var verkligen läckert, hade passet bara varit lika läckert som omgivningen, då hade min kväll varit fullbordad.

Anonymous said...

coolt!

Karin said...

Wow, läckert!