Friday, July 18, 2008

Sarkofager och stressfrakturer

Okej, först, jag blev kraftigt avrådd av hjälpsamma användare av diverse friluftsforum från att använda mig att det sarkofagliknande tältet jag hade tänkt ta med mig upp till fjällen. Istället fick jag låna ett tvåmannatält av betydligt bättre kvalitet. Mkt nöjd med det valet även om jag personligen upplever det som att jag fegade ur lite. Problemet med sarkofagen var att den inte var regntät fick jag höra ett stort problem när man är typ mkt långt från alla alternativa regnskydd.

Okej, avseende mitt ben har jag ännu inte kommit igång med löpningen, har känningar kvar och kommer inte stressa detta. Nästa vecka ska jag börja känna mkt försiktigt på mitt ben på löpband. Först genom snabb gång i uppförslut, sedan långsam löpning i samma lutning. Sen fortsätter vi så ett tag om det känns bra. Om inte blir det mer förbannad cykel. Men snart blir det åtminstone äkta vara och inte en vansinnig cykel på ett gym.

BTW börjar jag på allvar fundera på att genomföra pass som i det närmaste kan liknas vid en blandning av fridans och aerobics. Men dessa kommer isåfall genomföras bakom stängda dörrar och endast med syfte att bli lite lite mer rörlig.

3 comments:

Magda Gad said...

Tack. Känner mig lugnare nu när jag vet att du inte sov i sarkofagen.

Karin said...

Du har härdat ut länge. Får du bara köra uppförsbacke i början?

Aerobics-fridans-passet kan väl aldrig ha likheter med den länk du postade på Tramps like us för någon månad sen? Då blir jag oroad ;-)

MarathonMia said...

Är det ett pass du hittar på själv hemma eller betalar för? Nyfiken fasan.