Wednesday, June 4, 2008

A licence to chill

Idag dracl jag kaffe med en läkare. Ingen vodare bra läkare kanske det ska sägas, men ändå. Jag frågade lite om mitt ben, och han sa att det helt säkert var något, inte benhinneinflamation utan något annat men att det enda sättet att bota det hela var med vila och långsam igångsättning sen. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag vilar nu helt. Enligt honom bör jag inte ens cykla eller simma.

Okej, fär att verkligen salutera denan tid i mitt liv åker jag nu snart, imorgon först till landet och sedan på bröllop. Jag cashar härmed in min chill licens.

I helgen ska klockor ringa lite här och var.

Efter helgen ska jag berätta något mycket roligt för er, jag kan knappt vänta.

Vi ses!

8 comments:

Anonymous said...

Men.... något måste de (läkarna) väl veta? Vet man inte vad det är hur kan man då ge botemedel?

Visserligen har han väl inte fel med vilan men det måste ju finnas saker man kan GÖRA åt det, utan att vila alltså... Massage? Elektricitet? Akupunktur? Laser? Osv.

Vad det än är, hoppas det blir bra! :)

Karin said...

Förlåt om jag svarar Berglund på din blogg, Allan. Det finns helt enkelt läkare och läkare... En narkosläkare är inte så bra på förlossningsvård och vice versa. Och vila är ju ett bot i sig, och ett väldigt enkelt och konkret råd (därmed inte sagt att det inte finns mer effektiva sätt).

Och cliffhanger... nyfiket värre... Chilla väl!

Benet said...

Vila är nog helt rätt medicin just nu. Ge kroppen tid att försöka fixa vad som nu är fel. Själv vilar jag också från löpningen för tillfället. Och dricker lite öl. Och snackar löpning. Med brorsan din. Live. Coolt...

Väntar med spänning på vad som komma skall. Du börjar bli riktigt vass på cliffhangers!

Anonymous said...

Jag tror att läkaren är rätt bra, åtminstone i denna bedömning. Klart du ska vila nu. Du har ju haft jätteont, faktiskt helt orimligt ont. Du kommer att göra finfina resultat efter någon/några veckors vila. Jag undrar: Var är landet? och sen är jag jättenyfiken på det roliga som du ska berätta. Vad kan det vara? Jag har under en längre period funderat på om det figurerar en flickvän (eller vad man säger), men är inte säker på något sätt. Mitt hetaste tips är nog att du ska springa något speciellt lopp som du ska satsa på, eller skriva för någon tidning eller så. Det är hur som helst jättekul att följa din blog. Chilla lugnt!

Anonymous said...

Visst finns det kvalificerad hjälp att få, det finns bra idrottsläkare och naprapater i Sthlm som kan hjälpa. Vila löser inget i det långa loppet, man måste behandla orsaken till det onda, inte bara symptomen.

MarathonMia said...

Hur blir man undersökt över en kopp kaffe? Det kanske vore intressent att veta VAD som orsakar det onda, VARFFÖR du bör vila och NÄR du kan starta igen. Finns det någon behandling som påskyndar läkningen? Rehabträning?

Om du ringer Vårdupplysningen säger de till dig att ta en alvedon och gå och lägga dig. Plus vila förståss.

Anonymous said...

Tycker denna filmen ger allting lite perspektiv;


http://gptv.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=gptv.abcdn.net/Sport&playfile=12270_Sprang_Varvet_nerbajsad_41945.pls&autostart=1&autoplay=1

Sten Berg said...

Grabben är ju styv. Helt super.

Och det är inte en flickvän som ska presenterras här. Det skulle jag aldrig göra.

Hang on in there så kommer det strax. Om någon dag.