Sunday, June 29, 2008

Läkardjävulen

Jag har givetvis inte nöjt mig med att gå till en läkare, har vänt mig till två olika. Båda gav mig dessvärre samma diagnos. En av dem ringde mig dock i torsdags och sa att han ville se mig igen eftersom han nu kände sig lite osäker på min status. Imorgon på förmiddagen ska han ta sig en ny titt. Han kan omöjligt säga att jag är frisk, det känner jag att jag inte är, däremot kan han komma med någon ny djävla diagnos. Skicka mig på nya undersökningar eller typ säga att vi måste göra si eller så. Kanske måste vi in och skära lite, Vad vet jag. Bara det enkla att jag ska göra detta grundligt och inte forcera, det som sker sker.

Detta kommer inte stoppa mig från att hoppa på honom och typ nästan ha ihjäl honom om han ger mig alltför trista besked. Nu har jag varnat, imorgon eftermiddag kanske jag bloggar från en fängelsehåla, håll er underrättade via radions utsändningar.

5 comments:

Karin said...

Blir lite fundersam över varför läkaren helt plötsligt blivit osäker på ditt status... Hoppas det är till din fördel, hur som helst!

Magda Gad said...

Haha skön du e, bruka våld mot den oskyldiga budbäraren, haha, men va fan, nån måste man ju ta ut frustrationerna på ;-)

Sprang förresten förbi ett par gamla fängelsehålor imorse. De låg i vacker miljö, men såg väldigt oangenäma ut

MarathonMia said...

Hmmm - jag känner två stora svarta killar som arbetar som bodyguards. Du kan ta med dom till doktorn så säger farbror Doktorn säkert att du blivit "frisk" i benet, av ren skär rädsla för ditt sällskap. För det är väl det du vill? Inte få besked om rehab och vila? Eller tänk om de verkligen har fakta angående skadan - usch.

Benet said...

Åh fy fasen vad trist! Kan det vara så att de har backat angående "stressfraktur" och är inne på "elakartad benhinneinflammation" istället?

Hoppas att beskedet imorgon inte är alltför jävligt. Både för din och läkarens skull. Håller tummarna för dig Allan!

Kämpa på!

Anonymous said...

Hoppas självklart på att du får positiva besked hos dr idag.

Om inte får vi väl hoppas dom burar in dig i en håla på Långholmen med utsikt över Västerbron så du kan coacha dina Linnéaner på torsdag i vanlig ordning :-).

Har du inte gjort en MR för att utesluta/bekräfta ev stressfraktur?

Jag var till naprapaten i fredags och fick då en shockwave behandling i väntan på att få min MR gjord.
Stötsvågsbehandling sägs vara bra mot massor, även stressfrakturer??

Håller tummarna för dig idag.