Wednesday, October 24, 2007

Ett vetgirigt low life

Träningen går lite knackigt just nu. Lite ont och lite bra att vila tror jag dock att det är. Jag känner dock stor tomhet över att inte kunna få känna det där sköna, att löppasset är en del av min vardag, att en dag utan löpning är en dag som saknar något.

Dock ger denna tid mig utrymme att verkligen ägna mig åt dels komplementträning och dels planering. Jag har exempelvis börjat köra med lite dynamisk stretching och en hel del coreövningar jag inte tidigare gjorde så ofta. Tror att denna period gör mig till en bättre löpare i långa loppet. But still, det får mig att känna mig lite low att inte kunna riktigt springa.

Okej, och nu vill jag veta verför ingen (vem?) har sagt till mig att det var en galen ryss med bra idéer nere på RS i förrgår och pratade om sin träningsfilosofi? Jga hade ju följt med honom till världens ände om jag bara varit där, hade sugit i mig allt han sa som en svamp.

Jag tröstar mig med att läsa denna artikel och sedan gå in på Dr.Romanovs hemsida.

2 comments:

MGK said...

Jag håller med. Jag är också besviken. De hade fyllt Globen tror jag. Det retar mig att de flugit in honom och inte annonserar detta. Snacka om waste of time.

Och hans pose-method är mycket tilltalande tycker jag.

N'batha said...

Det är ju inga nyheter med tekniken i sig, den har jag använt länge, men det skulle vara intresant att se hur övningarna ser ut. Ska nog köpa boken.