Sunday, October 28, 2007

TSM

Okej!
Imorse var det dags att riva igång träningen för 2008. Denan start liknade ingen av mina tidigare starter. Jag gjorde den nämligen tiullsammans med 300 andra.
Jag har nämligen gått med i denna grupp.

Det kändes när jag gick ner idag för en första träning ungefär som på uppropet i första klass, jag var sjukt blyg och mycket förväntasfull. Vågade inte i början prata med någon utan försökte bara gömma mig. Tänkte sedan att jag är ju vuxen nu, agera som en sådan. Sen tänkte jag på denna blogg och alla mina inlägg på puls, och så blev jag ännu blygare. Fröbannade att jag skrivit ett ord på denna blogg och på Puls. Inte för att alla där läser här, kanske rentav nästan ingen, vad vet jag. Men jag kände mig liksom löjlig just då och där.

Detta var innan vi började springa, för när vi väl började springa så gick allt det där över och jag pratade med alla. Det var precis som det brukar vara när jag springer tävlingar, jag pratar med allt och alla. Och att prata med alla var helt fantastiskt, att få springa med löpare i min egen klass, som alla lägger ner tid och energi på sin löpning, det var inspirerande. Dessa söndagar med TSM känner jag på mig kommer bli en höjdpunkt varje vecka i mitt löparliv.

Kanske ska man inte ha för stora förväntningar på att lära sig något, däremot kan man förvänta sig många roliga och inspirerande stunder i spåret.

2 comments:

MGK said...

Hoppas det var trevligt! Kan nog inte nästa helg heller tyvärr!

Nix said...

Du verkar nöjd, kul!
Jag kommer med all sannolikhet att vara på landet nästa helg - men helgen efter det borde kunna fungera att titta förbi i alla fall.
Springa är just nu inte mina bens högsta önskan, men det är ju nästan två veckor till dess...