Thursday, October 25, 2007

Runners high observerar och grubblar lite


Detta såg jag häromdagen i en butik. En tidning som gör den självklara koplingen mellan golf och punk. Jaha, kommentarer överflödiga, detta inlägg är överflödigt. Men jag lägger ändå ut en stark köprekomendation. Imnte för att själva läsningen drar, utan för att jag undrar över andra sociokulturella legeringar vi kan göra. Någon som är sugen på att starta tidningen standuppcomedypolice? eller kanske Huliganstickare? ellr vad tror ni om draglöpare? jaha eller kanske inte, eller? Jag är med på allt, vi kör!

Hur många nummer av tidningen golfpunk tror ni man för övrigt kan ge ut innan man så att säga har tömt ämnet? Eller är det ett outtömligt ämne kanske? Jag kanske har missat något? Kanske är golfen det kidsen i Rågsved håller på med nuförtiden det nya Oasen kanske är Fågelbro golf & countryclub. Medan vi svennar äter sparris med utsökt tryffelolja och sedan går ut och springer en runda och sedan tackar gud för att våra klubbhus är så skönt konservativa är punkarna ute och och golfar och hänger i takkronorna nere på Fågelbro.

5 comments:

MGK said...

Du skulle bara veta hur rätt du har! Här i Högdalen roar sig kidsen med att stå och mata drivar på tunnelbanetåget... Men de slicar rejält. Jag har gett dem gratislektioner och förklarat att det är releasen som är för tidig i kombination med ett för svagt grepp som gör att de aldrig träffar... De har dessutom en för öppen stance för att få tillräcklig carry.

Jag, Allan said...

Shit nu snackar du över huvudet på mig. Men det låter coolt och jag känner mig gammal. Och jag inser att min löpning inte direkt är punk, den är mer moderatgubbe liksom.

Nix said...

Det är inte mer så att de kommer inifrån och ut och kombinerar det med lite för hög utgångshastighet på toppen av svingen som gör att handlederna inte hinner med i releasen då?
Men att de ska stänga stansen är vi överens om ;)

Golfpunk känns som EN artikel. Inte en hel tidning...
jag får en inre syn av ett redaktionsmöte:
"Jag vet - vi har med Jesper. Han är punk. Ja och i nästa nummer tar vi...eehhh...Sörenstam är ju kanske lite punk, eller?"

Jag har för övrig läst att det är 2:45 som gäller om man ska räknas som en RIKTIG marathonlöpare ;)

MGK said...

Hahahaaa... Allan är en moderatgubbe-löpare...

Jag kan väl inte riktigt påstå att min löpning är direkt punkig heller...

Och för er som inte förstod ironin i mitt tidigare inlägg kan jag avslöja att jag inte alls hjälpt snorungarna till en bättre sving. Snarare ringt efter polisen. (för en så dålig sving är rent brottslig;-)

N'batha said...

Mest punk är väl gång? Ingen annan idrott sticker väl så i ögonen som gång. Höftvickande snubbar i skidoveraller och glansig blick. Jag skulle gånga om jag hade en större uppsättning bollar än jag har.