Sunday, June 3, 2007

Bröllopsfesten och den mentala träningenJag har tagit min löpträning till en ny nivå. I Köpenhamn förstod jag vad en mental uppladdning handlar om. Hur väl förberedd man måste vara för att klara av att springa fast det känns tungt. Har tänkt mycket på detta och kommit fram till att det är detta man har mental träning till, att kunna hantera den tuffa löpningen man har när man är mycket mycket trött.
Detta är som sagt i det närmsta nytt för mig men det kommer hjälpa mig i min framtida löpning.

Kanske kan den mentala träningen sedan appliceras på ett par andra områden i livet.
Kanske kan den hjälpa mig att inte dricka sjukt många för många öl drygt en vecka innan Sthlm marathon.

Bröllopsfesten var mkt bra. En, för denna marathonblogg ytterst intressant person var där men jag kan inte skriva om honom eftersom han kanske inte exakt vill det. Vad vet jag.

Okej men en liten redogörelse nu om vad jag behöver träna på mentalt för att i framtiden lyckas undvika.
Efter en rolig fest hade jag inte behövt gå till invigningen av en kompis nya krog och dansa ytterligare två timmar och dricka ett gäng öl till när det bara är en vecka kvar till ett marathon. Det måste jag börja mentalt träna på för att lyckas undvika.
Och sen (kanske är det detta jag verkligen måste träna lite mentalt på), sen efter invigningen av min kompis restaurang hade jag absolut inte behövt slinka ner till Spybar för att avrunda med en hel hög öl där.

Igår hade jag en smula bacon ågren och suckade och frågade mig varför man aldrig lär sig. Men idag känns det bra. Kanske på grund av en soft dag och lite dramatisk morgonträning som jag snart ska skriva mer om.

Jag är hur det än är mycket sugen på att få komma igång på lördag och att på allvar komma igång med den mentala träningen av så många skäl.

Bilden är föresten tagen av mig och föreställer mig vid ett-tiden i fredags natt. En gyllene regel är väl att man druckit för många öl när man tycker man är så snygg så man måste börja fota sig i toaspeglar fast man är sjukt svettig efter en massa dans som aldrig borde ägt rum.

1 comment:

Henrik said...

Hehe... inlägget handlade inte riktigt om vad jag trodde.

Jag ska skriva idag om mental laddning istället... och om vad jag tror det innebär.