Monday, February 11, 2008

Farfar visste allt, TSM och min födelsedag; allt i ett, bra va?

Först och främst, ett mycket gammalt ordspråk som min farfar lärde mig när jag var liten;
"Den som arbetar för mycket finner ingen tid för bloggande"

Han var klok min farfar som redan på 70-talet insåg detta. Jag har den senaste tiden drabbats lite av detta upplever jag själv. Vill skriva mer, har mer att skriva liksom men hinner inte. Trist.

Igår var det TSM precis som varje söndag. Det är med stor glädje jag och många med mig genomför dessa långpass. Inte minst eftersom det är en slags mycket fin gemenskap som åtminstone jag känner i min löpargrupp. En gemenskap som bygger att man liksom inte är ensam i sin ensamhet som någon för länge sedan utryckte saken. Vi springer liksom runt och pratar tider, form och annat enfaldigt och trivs mycket bra med det. Ett fantastiskt otvunget umgänge kanske man kan kalla det.

Igår sprang vi på bra med ett snitt på typ 4.25 med toppar på 4.05/K, jag hade inga problem alls, njöt av varje sekunds löpning under våra typ 26-27K.

För övrigt hände något spännande idag. Jag fick grått hår på huvudet, som en explosion och så var jag full av dem i hela håret. När jag var barn trodde jag att jag skulle förändras när jag fyllde år, nu tror jag det inte, och så detta, jag fyller år idag och märker i spegeln på just denna dag att mitt huvudhår börjar bli grått. Suck, förfall, det är förstadiet till förruttnelse. Och nej jag är inte låg, har bara panik.

Skål!

9 comments:

Anonymous said...

Grattis på födelsedagen! Grå hår ger karaktär och pondus, ingenting att få panik för... gör dig antagligen till en tryggare och bättre löpare också!

Anonymous said...

Grattis på din dag Allan! Fortsätt ditt bloggande minst ett år till. Den förgyller min dag.

Anonymous said...

Grattis Allan!

Min dag är inte komplett utan ett besök på "Runners high and the lowest low". Och ju fler gånger jag är inne desto bättre blir min dag! You da man!

Nix said...

Hipp hej hurra för vår Allan idag.
Vi tycker du är jättebra(g)

Henrik said...

Skål!

Och grattis!

Sten Berg said...

Tack hörrni!

Och de gråa håren, dom är rätt tuffa!

Sten Berg said...

Och ja, jag är inte så lite fånigt skrytsam.

Dunceor said...

Grattis =)

Anonymous said...

Grattis i efterskott! Angående de grå håren, är du säker på att de kom plötsligt? Har alltid trott att det är en myt att man plötsligt över en natt kan bli gråhårig! Själv började jag få mina redan som 18-åring och jag gillar dem!

Alva/Allie_K