Saturday, February 16, 2008

Grönt

Det är nu grönt, ni vet vet det är jag pratade om i tidigare inlägg. Börjar få en vacker mörkgrön nyans. Jag känner en liten släng av halsont när jag sväljer och ställer därför in mitt tänkta intervallpass jag hade tänkt genomföra tror jag. Fast ojojoj, när jag skriver dessa rader känner jag att jag verkligen vill ut och bränna bana på Stadion. Så vi får se.

Återkommer.

7 comments:

Anonymous said...

brukar folk titta kosntigt på dig också när du lägger en rejäl snorlobba på trottoaren och böjer dig ner för att studera den???

Sten Berg said...

Ja. För att inte tala om när jag sen sätter mig ner och bara njuter av de vackra färgerna samt försöker spegla mig i lobban.

Det blir fö inget intervalpass idag.

Sten Berg said...

Vid närmare eftertanke kan vissa läsare av denna blogg missförstå titeln på detta inlägg. Läsare med lite andra intressen än snor och löpning, men med en kärlek till just det gröna.

Karin said...

Även om den mörkgröna färgen är vacker(?!!)så hoppas jag att den bleknar snarast och att det inte blir mer halsont!

Sten Berg said...

Tack Karin.

Löparfantasten said...

Välkommen till det förkylda gänget!
Hoppas att det inte blir lika långdraget för dig. Jag ät inne i min slutet på min fjärde vecka med förkylning. Tre veckors hals ont och nu har det eskalerat i en dunderförkylning. Jag har endast sprungit två gånger på dessa fyra veckor. Hur gör man för att komma igång bra när jag är frisk, vilket jag SKA bli nästa vecka har jag bestämt mig för, peppar peppar ta i trä.......
Krya på dig.
Trevlig blogg förresten.

Karin said...

Varsågod, Allan. Förstår av dagens blogg att du är i god form :)Härligt!