Tuesday, February 19, 2008

Våren kommer ikväll 20.45Det är av tradition idag våren börjar kunna skönjas varje år. Detta är startskottet, och därmed dagen D för seriös marathonträning.

Och varför det kanske ni undrar; på grund av fotbollen. Varje år såhär års återuptas Champions League fotbollen. Ikväll är det ett par intressanta matcher i Champions leauge, för mig är matchen med stort M trots allt ,som meine argentinichse freund så fint utryckte det slaget om Argentina, Mascherano mot Cambiaso. Det sägs ju för övrigt att hela Inter är totalt genomsyrat av Argentinsk kultur, man har Asados för jämnan och laget åker på concentrations före matcherna. Mancini lär vara djupt imponerad över hur hans argentinare uppför sig ur ett socialt perspektiv och har annamat mycket av den sociala spelarkultur man har i sydamerika.

Ikväll på Anfield står striden mellan dessa båda giganter. Jag kommer följa denna strid lite extra noga. Fast man vet ju aldrig med Rafa Benitez, hans lagbygge är ju inte direkt känt för sin kontinuitet förutom då avseende Gerard.

Okej, skit i detta nu.

CL är igång igen vilket betyder vår i luften. Finalen brukar kunna avnjutas i t-shirt vilket kanske kan liknas starten på försommaren.
Och det finaste av allt är att i år börjar då det seriösa uppsnacket inför EM. Jag ryser av välbehag.

Kvällens drabbning, mitt tips Liv-Int: 1-0, för övrigt vinner Roma mot Real.

Innan jag ser matchen ska jag träna löpteknik, backintervall samt lite lätt jogg.
Vilken kväll, snacka om vår.

6 comments:

Dunceor said...

Jag satsar på mitt nästa löppass på torsdag och tanken är att då ska shortsen tas fram för första gången i år. Våren är här!

Alessi said...

Fint om vårtecken Allan! CL är verkligen våren.

För övrigt är jag rädd att du har fel om La Magica. För tre veckor sedan trodde jag att Roma skulle ha en chans. Nu är vi under isen, tyvärr.

Och löpningsmässigt debuterar jag i löparklubben nästa vecka! So be it!

Henrik said...

Nu då det är för sent med snöträning inför Vasan så kan jag väl också abdikera inför vårens ankomst.

Men... Inter vinner, såklart. Dvs om det finns någon rättvisa här i världen.

Anonymous said...

Stort att se Dramaten-chefen Staffan Valdemar Holm under teaterns 100-årsfest igår, han hade satt på sig det finaste han ägde och kom i Inter-tröja med Zlatan på ryggen. Fotboll är kultur och Zlatan är livet, eller om det är tvärtom...

Sten Berg said...

FRAMFÖRALLT ÄR DRAMATEN TYP 1000 ÅR BAKOM ZLATAN I TYP ALLA AVSEENDEN.

TROR RENTAV ZLATAN ÄR BÄTTRE PÅ ATT SPELA TEATER (OCH REGISERA) ÄN VAD SAMTLIGA I DET HUSET ÄR.

Sten Berg said...

Ganska nära var jag allt va?
För övrigt var Cambiaso planens bäste spelare tycker jag och därmed vann han den argentinska kampen på mitten.