Monday, May 26, 2008

Tejpad

Ligger och slölyssnar lite på Raffe som refererar Sverige - Slovenien, ingen skönmatch vad man kan höra. Fotboll i radio är klart underskattat. Men skit i det nu, det har inget med löpning att göra. Jag ska berätta att jag ikväll har tejpat mitt ben med Kinesiology Tape vad det nu heter på svenska, kinesiologisk tejp kanske. Det är hur det än är japansk supertejp. Har fått noggranna instruktioner från dagens, veckans hjälte Benet om hur man ska tejpa på för att liksom flytta bak vadmuskler och andra muskler så de inte ligger på det ömma och inflammerade området. Jag tror faktiskt på detta med tejp, det känns bra faktiskt. Benet har skickat tejpen till mig, fantastiskt snällt måste jag säga. Ska testa ett försiktigt pass imorgon. Ska bli mycket intressant att känna på effekten av detta japanska underverk.

9 comments:

Karin said...

Först: fantastiskt kul att läsa att du kommer till start! Klart du klår storebror på lördag.
Hoppas på att du recenserar det japanska underverket. Det låter onekligen intressant (och för Benet har det ju funkat väl).

gullfot said...

Det där låter riktigt, riktigt bra. Väntar med spänning på rapport.

Masse said...

Alla medel är bra, utom de dåliga...

Sten Berg said...

Masse, du är otroligt klok!
Men det visste du redan.

Karin, ikväll kör vi lite lätta och korta intervaller.

Rapport kommer om tejpen efter kvällens pass.

Karin said...

Det låter toppen! Ska bli spännande att se tejpningen (hur ont gör det att dra bort tejpen sen?) och höra effekten av det hela.

MarathonMia said...

snälla, snälla - dra bort tejpen när vi ser på!?

Benet said...

Håller tummarna att det funkar Allan! Och hoppas att du kom ihåg att raka spirorna :-)

Sten Berg said...

Ha ha, jag rakade benet exakt där jag skulle fästa tejpen.Vet inte om det exakt ser så bra ut men jag valde mellan pest elle kolera liksom. Ur någon enstaka vinkel kan man liksom missa att jag rakat ena benet.

Karin said...

Det var inget jag tänkte på, om du hade rakade ben eller inte. Fast så var det ju själva tejpningen jag kikade mest på också... ;-)