Thursday, February 14, 2008

Dagens och gårdagens träning

Idag blev det ett pass på lunchen, ett tröskelpass på 13K. Fantastiskt pass var det runt det lite backiga Brunsan i solsken men med för mycket vind. Dagens pass gick i 4.09, på min vanliga tröskelbana som är 11K brukar jag ligga lägre, typ 4.01 eller kanske rentav lägre. Men jag tror att det helt enkelt är plattare, för platt. Brunsan är lagom, min runda innebär ett par rejäla stigningar som inte alltid känns kul, det är bra för psyket.

Igår genomförde jag för övrigt alltså två pass, ett hårt morgonpass om 11K samt ett kvällspass om 14K som gick i 4.18 tempo. Det var givetvis för snabbt, men så blir det ibland. Kvälls passet genomfördes på ganska trötta ben ,det får jag nog lov att erkänna, dessutom hade jag en känsla av undernäring, ni vet när energin liksom tar helt slut.

Det var inte partyrunning men ändå, just nu vill jag göra om det, gå ut och känna mig yr av näringsbrist, jag gillar till och med det.

Mina ben är trötta just nu, soft gelleiga och mjuka, men jag har fått mat, fått vatten och sitter ner med lite kaffe och längtar återigen ut på en löprunda. Jag upplever i detta nu en soft och mjuk runners high.

Hur är det med berusning på jobbet? Är det okej eller?

3 comments:

Karin said...

Wow! Jag är djupt imponerad! :-)

Berusning på jobbet i form av Runners High måste väl alltid vara okej?!
(får man fråga vad du siktar på för sluttid på Sthlm Marathon?)

Sten Berg said...

Sub3 men jag känner mig tveksam, min återhämtning brukar ta tid och Boston ligger bara fem veckor innan. Vi får se, vi får se.

Själv då? Vad har du för mål?

Karin said...

Oj, det låter tufft med två maror så tätt (jag tycker det är tätt med Stockholm i juni och Berlin i september...) men vad gör man inte?! ;-) Antar att Sub3 är målet för Boston med. Imponerande!

Mitt mål är (sub) 3:30, men får se hur det går. Jag är seg, inte snabb. Men envis! :-)