Thursday, December 6, 2007

Ballerinalöpning

Igår skippade jag träning på grund av att jag inte kan hålla igen på farten och därför tvingas straffa mig med en löpfri dag. Det är lite som ungdomar som inte sköter sig och får utegångsförbud liksom.

Jag tror jag är på väg in i en slags vägg träningsmässigt, jag har på senare tid haft mkt svårt att hålla farten nere. Då måste man liksom markera mot sig själv, denna gång med ett uteblivet pass igår.

Efter jobbet idag blir det dock ett vackert långpass, jag utgår från jobbet, ner till Brunnsviken, runt till andra sidan, upp till Ulriksdals slott, längs Edsviken, förbi Polishögskolan (nere vid vattnet), förbi småbåtsvarvet och tennisbanorna och sedan vända tillbaka och fullborda varvet runt Brunnsviken och tillbaka till jobbet.

Ungefär 23K skulle jag tro att det är, jag ska inte ha några krav på fart ikväll, tvärtom, krav på mjuk fin löpning med en värdig kroppshållning och fin teknink. Jag ska springa runt med en ballerinas kropp ikväll, hög hals, god hållning och raka, utsträckta ben.

4 comments:

Anonymous said...

och tyll-kjol... snälla!!!

Nix said...

Tack Allan!
Du har räddat den "höga höften" från vulgära beskrivningar och gett tillbaka den dess rättmätiga utseende - som en vacker ballerina!

Bra också att du håller dig själv i nackskinnet. Inga dumheter så är tidigt i träningen.

Anonymous said...

Om du har tyll-kjol på dig på söndag så ska jag definitivt komma och plåta dig...

Sten Berg said...

Ha ha
Vi får se.
Jag har en dansshop nära där jag bor. Kanske man skulle slå vad ett stort gäng om vem som måste springa i tyll kjol!

Inte skulle jag för övrigt känna mig så värst kaksig om jag ikväll nere vid Edsviken mötte en man i Tyll kjol.
Jag besparar min omvärld det obehaget.