Tuesday, December 18, 2007

Efterköpsbearbetning

Mina Newton har nu kommit.
Och Newton har läst sina kurser i consumer behaviour. De förstår värdet av att ge konsumentetn en skjuts i sin efterköpsprocces, i själva utvärderingen av varan.
Att de skickade med ett par löparstrumpor, en liten skoväska, en dvd, och extra skosnören gör mig utan tvekan mer benägen att göra återköp. Och att skriva i min blogg om hur sjukt bra Newton är.

Ska ikväll göra my virgin run med dem.

Rapport kommer.

5 comments:

Anonymous said...

Spännande! Håller tummarna att de håller vad de lovar!

Anonymous said...

Efter LVM har jag upptäckt att jag börjat utvecklas till en riktig löpnörd. Har obsessat över de där Newtonarna ända sedan du skrev om dem första gången. De är ju sjukt snygga! Och så vill jag också utveckla ett sånt där snyggt, hippieaktigt, framfotslöpsteg. Det får bli ett par sådana efter jul.

En önskan: rapportera gärna hur de funkar med iläggssulorna.

Anonymous said...

Jag är även väldigt intresserade av dem. Nu i min övergång till framfotslöpningen kör jag enbart Asics DS Racer. De funkar bra men det hade onekligen varit trevligt att testa ett par Newton. Det är lite tråkigt att de inte går att få tag på i vanliga löpbutiker (inte ens i USA). Det blir nog till att beställa till våren när jag slitit ut mina DS Racer.

Sten Berg said...

Okej!
DEtat med mina Newton verkar vara det mest ewfterfrågade på länge här. Jag ska rapportera om dem.

Sten Berg said...

Jonas:
Jag har ett pass i kmina nya Newton, och jag körde med mina iläggsulor.
Kan inte säg aannat än att skon blev tyngre av dem men i övrigt var det inga problem. Det står även att NEwton rekomenderar att personer som har egna sulor ska använda desa i sina Newtonskor, så köp bara.
Om ni undrar över storlek så köpte jag storlek 9 (US) och jag har Asics 42,5 Mizuno 42. 9 i Newton var bra.

Lycka till!