Friday, January 4, 2008

Eftersviter

okej, har nu legat nedbäddad i två dygn nu och har genomlidit hela basutbudets tv-meny under den senare delen av detta helvete (innan var jag bara som en yr svetthög). Status just nu är feberfri men med hosta, snor och lite rinniga ögon. Med andra ord klart på väg tillbaka men värre än så är att jag just nu i det närmaste ligger och skakar av sug att komma ut i spåret. Jag är så löpsugen så jag vet inte vad. När jag väl tillfrisknat ska jag springa så mycket (på ett bra sätt, mao inte så mkt så jag skadar mig) så det inte finns några gränser. Det känns plötsligt nära med Boston och jag känner mig otroligt sugen. Funderar rentav på att klämma in en mara om bara någon vecka för att liksom ladda upp, men mer om det en annan dag.

Denna plötsliga entusiasm kan faktiskt förklaras mkt enkelt. Självklart kan den förklaras med att jag inte sprungit på ett tag och därför känner mig sugen, men det finns mer.

När jag drabbas av feber har jag så dålig förmåga att tänka framåt så att jag tror mitt tillstånd kommer bli permanent. Antingen det eller att det ska bli sämre och med sämre tror jag alltid att jag i bästa fall kommer få en stroke och kan leva ett relativt drägligt liv med hjälp av hemtjänst tre gånger om dagen.

Tror man att livet ska bli så så kan man ju såhär nu i eftersviterna känna lite att bring in the champange, eller ta hit löpardojorna, jag verkar ha överlevt.

Så nu ligger jag här, jag vet att jag bör vila, men jag vill verkligen bara ut i spåret. Men nej jag lovar att ligga ner en dag till. Söndagen kan jag inte lova något angående. Nu när jag åter fått tillbaka mitt liv måste jag ju få fira lite.

5 comments:

Nix said...

Nej, man kan ju inte förlänga förkylningen med att gå på det för tidigt! I alla fall kan man väl inte vara så galet puckad att man gör det två gånger under samma förkylning...

Kan för övrigt glädja dig med att min elaka och omdömmeslösa hustru fick barnen (i alla fall den äldsta) att gå med på att hon håller lite på Bajen, eftersom vi bott på höravstånd från Zinken. Fortfarande var proportionerna i hennes värld mellan AIK-HIF ungefär som poängskillnaden i hockeyn. Men det sved lite ändå...

Sten Berg said...

Ja men du vet, alla håller innerst inne på Bajen vet du.

Nix said...

Jag kan erkänna det, eftersom jag också lärt mig att alla människor har någon form av personlighetsstörning, bara mer eller mindre grav ;)

Anonymous said...

Det verkar som alla har åkt på förkylning, bara jag som håller mig frisk. Sippar kaffe för att snart ge mig ut och springa så jag hinner köra ett simpass senare idag också.

En annan rolig grej är att jag upptäckte en gamla internetkompis bor i Boulder, han ska nog få pinna in på Newtonsbutik och köpa ett par till mig. De lär vara billigare där och även om man skickar dem. Jag vill ha ett par!

Sten Berg said...

Grattis. Till både det ena och det andra då då.
Köp ett par Newtons du, det är det enda raka. Mitt andra par har just landat på jobbet men jag är ju inte där vet du. Dessutom är mitt andra par inte till mig utan till en kompis som samtidigt som jag. Inte mindre spännande att se dem dock. Funderar på att åka in och hämta dem bara för att få klämma och känna lite.