Thursday, January 10, 2008

Rock n´roll


Gillar du kanske rock n´roll? Kanske så mycket att det är en fröjd att bara höra ordet? För min del så tycker jag ordet saknar mening, vad betyder rock n´roll? Är det något gammaldags liksom, ärligt jag fattar inte ordet. Men de var inte det som var mitt ärende just nu, mitt ärende rör om någon som gillar just rock n´roll är sugen på att åka över till USA och vara med på något av alla de rock n´roll marathons som går av stapeln där? Är det så att man som rock n´roll diggare känner starkt att man vill åka ner och köra lite rock n´roll marathon i Arizona, man liksom förenar sina älskade fritiddsintressen i ett event.

Jag skulle kunna göra en sådan grej, kanske inte just springa ett rock n´roll marathon men väl någon form av industri marathon i något gammalt nedlagt industriområde nere i Ruhr, fast sådana finns väl knappt längre nu när alla gamla gruvområdena rustas upp och blir någon form av theme parks.

Eller kanske skulle jag kunna tänka mig att åka ner och springa ett reggae marathon i Kingstown om det fanns. Jag skulle göra det mest för att det skulle kännas en smula komiskt.

Självklart finns det ett country n´ Western marathon, det går givetvis av stapeln i Nashwille. Det känner jag inte så starkt för. En massa män i cowboyhattar som står och hoar och tjoar vid sidan av banan.

Nej jag väntar på reggae eller industri marathon.

8 comments:

Anonymous said...

Nashville country-n är tråkig men det skulle vara ett marathon med lite mer sktitig country så hade jag lätt varit på.

Sten Berg said...

Alltså jag gillar ju all form av musik, men de betyder inte att jag skulle gå med på att springa ett Schlager marathon.

Anonymous said...

http://www.marathonguide.com/races/racedetails.cfm?MIDD=1577071201

Något för dig?

Sten Berg said...

Du ser, det fanns redan. Jag bara chansade.
Ja kanske någon gång i framtiden.
MEn som sagt, bara för att det känns som en sådan knäpp idé. Den långsamma lite sävliga musikstilen har jag aldrig förknippat med löpning.

Anonymous said...

jo, och så finns medoc-maran... Schysst med vin i vätskekontrollerna och en trerätters längs vägen...

Sten Berg said...

Ja, den verkar på riktigt ganska trevlig. Tror det finns något liknande i Napa Valley.

Anonymous said...

Ne ett Schlager-marathon skulle jag inte hellre stälal upp i, inte ens som löparnörd. Min musiknördhet övervägar fortfarande min löparnördhet =)

Anonymous said...

Men ett metal-marathon i Ruhrområdet skulle fungera!