Thursday, January 31, 2008

Löparhippie

Ser att solen skiner ute, det är inte så kallt och jag vill bryta mig loss från mina kontorskedjor, jag vill bli fri.
Vill slänga mig ut i ett vår rus runt Brunnsan och fortsättta springa i en egvighet. Men nu måste jag in i möte , med whiteboard och byte av visitkort.
Fattar dom inte att jag är born to run, inte born to snacka en massa på möten hela dagarna.

8 comments:

Anonymous said...

Tänk om man vågade kasta av sig prestigen, förväntningarna och den sociala hierarkin. Satsa på att leva billigt och bara springa som en dåre! :-D

Vad arg mamma skulle bli :P

Nix said...

Jag har på en vecka, med bara ett lunchpass, lyckats bli killen som man presenterar med ett "han springer en massa och ger oss andra dåligt samvete".

Känns som att jag tänker odla den imagen ömt. Det kan vara nyttig att ha framöver.

Mamma skulle bli jätte- jättearg ;)
Jag har för övrigt aldrig med mig visitkort när det är dags för visitkortsbyte. Jag är en skitdålig införsäljare på det sättet...

Sten Berg said...

Ojojoj, mamma skulle kanske förstå allt utom alla de gånger jag kom för att låna pengar. Pappa däremot, ojojoj,
"Jag har närt en löparhippie vid min barm" skullel han säga, sen är det tack och hej öfr mig och jag lever lycklig och runners High i resten av mitt liv.

Anonymous said...

Vi får bilda ett missförståt löpar-hippie-kollektiv med storkok av återställningsdrycker av biodynamiskt odlade sojabönor och gemensamma långpass.

Anonymous said...

Ni har missat det att man ska se till så att man inte har någon kundkontakt =) Jag sitter vid mitt lilla bord med min dator, kretskort och oscilloskop och ingen i världen som stör mig =)

Sten Berg said...

Jag är så sjukt långt borta från kundkontakt som man kan komma. Men denna blogg handlar INTE om jobb, även om jag ledde in den lite på det. Eller rättare ledde in den på viljan att slippa jobba.

Anonymous said...

Niklas antydde häromdagen att för att man ska kunna träna tillräckligt mycket så är man tvungen att antingen säga upp sig från jobbet eller familjen. Och jobbet ger pengar och familjen tar...

Men har man ingen familj att ta hänsyn till och ändå vilja ha mer tid till träning så återstår bara att säga upp sig från jobbet.... Eller möjligtvis att starta eget.

Anonymous said...

Man kanske ska göra som den här snubben:

http://dumbas.blogg.se/1201813588_mer_ont_n_ndvndigt.html